CLASS SCHEDULE

Monday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Zumba 60mins Merrissa
10:30 AM Yoga 60mins Donna
11:30 AM Boomers 60mins Debbie Armand
05:30 PM Yoga 60mins Latha
Tuesday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Outdoor Walking Class 45mins SHAPES
09:30 AM Barre 60mins Ashley N
10:30 AM Yoga 60mins Latha
05:30 PM Cardio Weights 60mins Shannon S
06:30 PM Yogalates 60mins Shannon S
Wednesday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Pump 60mins Chandra
10:30 AM Cardio Drills 60mins Chandra
05:30 PM Pound 60mins Jeanicia
06:30 PM Yoga 60mins Karina
Thursday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Trifecta 60mins Kristin B
10:30 AM Yoga 60mins Latha
05:30 PM Strong by Zumba 60mins Jeanicia
06:30 PM Yogalates 60mins Shannon S
Friday
Time Class Duration Instructor
09:30 AM Zumba 60mins Merrissa
10:30 AM Pound 60mins Merrissa
05:00 PM Yoga 60mins Karina
Saturday
Time Class Duration Instructor
08:30 AM Outdoor Walking Class 45mins SHAPES
09:00 AM Kidz Kan Too 30mins Vortex
09:30 AM Trifecta 60mins Kristin B
10:30 AM Yoga 60mins Karina